Kocsi bérlés Phuket

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

179 vélemény alapján

4.2 / 5

         

633 vélemény alapján

Phuket Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Phuket -ben Hasonlítsa össze a (z) Phuket, Thaiföld

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Phuket, Thaiföld városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Phuket, Thaiföld autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Phuket autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Phuket Thaiföld Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Phuket -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Phuketi - Nemzetközi Repülőtér Kocsi Bérlés [HKT]
  Város
  • Phuket - Belváros Kocsi Bérlés
  • Phuket - Kocsi Bérlés
  • Phuket - Patong Holiday Inn Kocsi Bérlés
  • Phuket - Patong Kocsi Bérlés
  • Phuket - Patong Ramaburin Resort Kocsi Bérlés

  Phuket Autókölcsönzés és utazási információk

  Népszerű úticélok
  A (z) Phuket autóbérlés egyszerű. Megtudhatja, ki rendelkezik a legjobb árakkal a weboldalunkon. Egy autó önmagában vagy 6 főre járó utazás esetén mindig megtalálja a megfelelő bérleti autót.

  Utazom az országomból, de nem tudom, hogyan érhetem el az úti célomat
  Az autókölcsönző társaságok néha GPS navigációt kínálnak a cél nélküli utazáshoz. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti díjat az extra díj ellenében. Ne feledje, hogy a GPS navigációs rendszerek az autókölcsönző cég elérhetőségétől függenek.

  A megfelelő bérleti autó az Ön számára
  Számos különböző autócsoport közül választhatnak autókat. Vannak kisebb autók, amikor egyedül utaznak vagy mini kisteherautókat, ha egy 9 fős pártba utazik.Tekintse meg honlapunkat a legmegfelelőbb autóhoz.

  Hol lehet parkolni a bérelt autóval a (z) Phuket
  Javasoljuk, hogy a bérelt autót biztonságos helyen, például egy garázsban parkolja le. Ez biztonságosabb Önnek és bérelt autójának. Néha lehetőség van arra, hogy parkoljon bérelt autóját a város szélén, vagy utazjon oda tömegközlekedéssel. Ezzel megtakaríthatja a belvárosban a parkolás költségeit.

  Vannak gyerek / gyerekülések / boosterek a gyermekeim számára?
  Baba / gyerekülés / emlékeztető a gyermekek maximális védelme érdekében felvehető a foglaláshozEllenőrizze a részletes bérleti feltételeket, hogy mekkora az extra díj.

  Autóbérlés

  Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Phuket autóbérlést átlagosan 9.43 7 minősítés alapján értékelték.

  Bejegyezte::
  Vállalat:

  Rentalcargroup szolgáltatás:

  FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

  5

  Kiváló Szolgáltatás

  A rentalcargroup és a sixts által kínált szolgáltatások kiválóak voltak. megérkeztem a phuket repülőtérre, mielőtt az autó felszállási ideje és a sixtek továbbra is engedték volna, hogy ingyen töltsem az autót.rnrnaz autó állapota jó volt, és semmi panaszom sincs róla.rnrna rentalcargroup.com-on foglalni fogok biztosan autót bérelni.

  Bejegyezte::
  Vállalat:

  Rentalcargroup szolgáltatás:

  FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

  5

  Köszönöm A Frissítést

  A gépkocsi korszerűsítését üdvözölték, de az autó több karcolással és kopogtatással járt a külső részen. jól karbantartott új autó. nagyra értékelem, ha az autó visszirányú érzékelőkkel jött, ami magyarázhatja a korábbi ügyfelek többszörös kopogását.

  A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák