Kocsi bérlés Kingston

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

179 vélemény alapján

4.2 / 5

         

633 vélemény alapján

Kingston Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Kingston -ben Hasonlítsa össze a (z) Kingston, Jamaica

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Kingston, Jamaica városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Kingston, Jamaica autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Kingston autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Kingston Jamaica Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Kingston -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Kingston - Norman Manley Repülőtér Kocsi Bérlés [KIN]
  Hotel Szállítás
  • Kingston - Hotel Szállítás Kocsi Bérlés
   Város
   • Kingston-belváros - Kocsi Bérlés
   • Tinson - Pen Repülőtér Kocsi Bérlés

   Kingston Autókölcsönzés és utazási információk

   Milyen biztosítási jár a bérelt autóm?
   A bérelt autók többnyire egy standard biztosítással szerepelnek a bérleti díjban, és néha az autókölcsönző társaságok módot kínálnak arra, hogy csökkentsék a többletet / levonható összegeket.Ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és nézze meg, hogy a Full Protection / Complete Cover csomagot kínálják-e, és hogy pontosan mi az az extra díj.

   Miért bérelhetnék autót?
   Autókölcsönzés lehet egy jó alternatíva, ha szüksége van egy autóra, ahol sok hely van, vagy ha egy kabriót szeretnél nyaralni. Kérjük, ellenőrizze honlapunkat a versenyképes bérleti díjakért, és olvassa el a részletes bérleti feltételeket.

   A helyes autó kiválasztása Kingston
   Számos bérelhető autó van a Kingston -ben. Az olcsó Mini vagy Economy autóktól az Exclusive vagy a Minivansig mindig van bérautó az Ön számára.Használja szűrőnk, ha különleges követelményei vannak az autója számára, mint a garantált gázolaj vagy automata sebességváltó autók.

   Családi autóbérlés
   Ha úgy dönt, hogy a családjával utazik, akkor nem akarsz egy kis autót kipróbálni, amely teljesen csomagolva van a csomagjaival. Sokkal kényelmesebb lehet mindenki számára, hogy egy kicsit nagyobb autót béreljen, hogy minden poggyásza és a gyermekek / gyermekülések / boosterek illeszkedése jobb védelmet nyújtson.

   Különleges alkalmakkor autó bérlése
   Utazás egy munkatervbe, vagy csak meglátogatja nagy anyját? Többféle típusú autót kínálunk honlapunkon. A kisgazdaságoktól a nagy 9 helyig.Minden alkalomra van bérelhető autó. Ellenőrizze honlapunkat a legjobb áron.

   Autóbérlés

   Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Kingston autóbérlést átlagosan 9.22 18 minősítés alapján értékelték.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Mircea
   Jamaica Island

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   January 07, 2017

   Nagyszerű Szolgáltatás!

   Megérkeztem az autó, amit lefoglalt (toyota yaris sedan), ami kiváló volt ahhoz, amire szükségünk volt. gyors és nagyon profi szolgáltatás. a személyzet nagyon barátságos. nagyon jó áron fizetettek 548 usd + adót 15 napra.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Ms Elizabeth J
   Jamaica Island

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   October 20, 2016

   A rental car csoport használata a kingston autójának bérbeadására egyszerűvé tette a folyamatot. az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy a bérleti társaságok gyakran magasabb díjakat számolnak fel, mint a hirdetett. győződjön meg róla, hogy annyi idézet részletet, amennyit csak lehetséges, hogy ne fizesse ki.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr LLOYD
   Jamaica Island

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   July 17, 2016

   A jármű egy kicsit öreg, más, mint hogy minden egyszerre nagy volt.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Robert
   CarTrawler

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   April 23, 2016

   Sima Operátor

   A teljes szolgáltatás kiváló volt. professzionálisan vezetett és barátságos csapat a repülőtéren és a félúton lévő fa irodákban.rnjavasolná, hogy átfogó biztosítási fedezetet biztosítson az autókölcsönzéshez.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Dwayne
   Jamaica Island

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   4

   February 16, 2016

   Nézd meg a wayyy hosszú és rendkívül nehéz volt. legalább egy órán át voltam ott. fel kellett hívnom a capital one-t az usa-ban, hogy ellenőrizze, hogy a hitelkártya fedezi-e a betét összegét. bár visa is. azt mondták, hogy a visa nem mindig dolgozik nekik.

   A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák