Kocsi bérlés Zadar

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

692 vélemény alapján

4.2 / 5

         

679 vélemény alapján

Zadar Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Zadar -ben Hasonlítsa össze a (z) Zadar, Horvátország

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Zadar, Horvátország városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Zadar, Horvátország autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Zadar autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Zadar Horvátország Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Zadar -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Zadar - Repülőtér Kocsi Bérlés [ZAD]
  Vasútállomás
  • Zadar-vasútállomás - Kocsi Bérlés
   Kikötő
   • Zadar - Kikötőjében Kocsi Bérlés
    Város
    • Zadar - Belvárosa Kocsi Bérlés
    • Zadar - Fő Buszpályaudvar Kocsi Bérlés
    • Zadar - Szálloda-szállítási Kocsi Bérlés

    Zadar Autókölcsönzés és utazási információk

    Elektronikus útdíjköteles eszközök a (z) Zadar
    A fizetős utak nagyon gyakoriak sok országban. Készpénzt vagy hitelkártyát fizethet. Néha az autókölcsönző vállalatok elektronikus fizetős eszközöket kínálnak annak érdekében, hogy automatikusan elektronikus fizetéseket hajtsanak végre a hitelkártyájával. Ez egy nagyon egyszerű módja annak, hogy átadja a Toll Barrier-t. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és nézze meg, hogy ezt kínálják-e.

    Hol járhatok bérelt autóval
    Mindig szabadon közlekedhet bárhol, amennyit csak akar a bérelt kocsival mindaddig, amíg ragaszkodik a helyi közlekedési szabályokhoz. Legyen felelős vezető, és ne forduljon a bérelt autóhoz. Ez megakadályozhatja a kellemetlen meglepetéseket, mint a jegyek felgyorsulása, vagy akár a balesetek.Ne feledje, hogy nem minden bérlő cég engedélyezi, hogy autóikat komppal szállítsák. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és ellenőrizze, van-e korlátozás.

    Fly és hajt
    Akár üzleti útra, akár szabadidõre utazik; a reptéren a bérleti díj megkezdését csak a repülőgép elhagyása után indíthatja. Minden főbb repülőtéren bérelhető autókat bérelünk. Ellenőrizze honlapunkat a legjobb áron.

    Kötelező dokumentumok bérlése egy autó
    Autókölcsönzéshez legalább 1 évig érvényes járművezetői engedélyt, érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet és hitelkártyát kell a fő vezető nevében kiadni. Egyes helyszínek egy nemzetközi vezetői engedélyt is igényelnek. A helyi rendőrségen vagy a forgalmi hivatalnál további információk találhatók a nemzetközi vezetői engedély beszerzéséről.

    Népszerű úticélok
    A (z) Zadar autóbérlés egyszerű. Megtudhatja, ki rendelkezik a legjobb árakkal a weboldalunkon. Egy autó önmagában vagy 6 főre járó utazás esetén mindig megtalálja a megfelelő bérleti autót.

    Autóbérlés

    Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Zadar autóbérlést átlagosan 9.41 17 minősítés alapján értékelték.

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mr Michael Borre
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    4

    July 11, 2015

    Jelek

    Nem volt könnyű megtalálni irodáját a repülőtéren.rnjavasoljuk a jobb jelzéseket az ügyfelek segítésére.rnminden más tökéletes volt!rnnagyon kedves srác beszélni!

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Ms Susana
    Croatia Avant Car

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    4

    June 25, 2015

    Nagy! Csak Egy Kis Részlet ...

    Jó napot,rnrnÖsszességében az én tapasztalatom remek volt! szerettem a kocsit, és mindenki nagyon szép és segítőkész volt az avant carban.rnaz egyetlen gondolat, hogy normális eljárásaimban megváltoznék az a tény, hogy a végső ár, amelyet meg akartam fizetni, valójában nem volt a végső ár, mert a biztosítás nem szerepelt. jó, hogy nem volt drága, de az ügyfelek számára, akik szeretnének bérelni a hosszabb, lehet olyan nem ilyen szép meglepetés!

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mr Christian
    Right Cars

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    5

    June 20, 2015

    Kiváló!

    Minden tökéletes volt. nem volt várakozás, és a rentalcargeoup munkatársai már ránk szálltunk a repülőtéren, mindig nagyon szép volt!rnaz ár és az autó is rendben volt.

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mr Jean-Pierre
    Europcar

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    5

    June 16, 2015

    Nex autó!

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mr Jeroen
    Sixts

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    4

    June 01, 2015

    Minőség, Olcsó, Jó Szolgáltatás

    Nagyon barátságos segítséget nyújt a fiatal személyzet a zadar repülőtéren. hatékony, megbízható, kiváló minőségű autók és rendkívül versenyképes áron! talán csak / különösen az off-season során?

    A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák