Kocsi bérlés Split

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

692 vélemény alapján

4.2 / 5

         

679 vélemény alapján

Split Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Split -ben Hasonlítsa össze a (z) Split, Horvátország

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Split, Horvátország városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Split, Horvátország autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Split autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Split Horvátország Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Split -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Split - Repülőtér Kocsi Bérlés [SPU]
  Vasútállomás
  • Split - Vasútállomás Kocsi Bérlés
   Kikötő
   • Split-port - Kocsi Bérlés
    Hotel Szállítás
    • Split - Szálloda-szállítási Kocsi Bérlés
     Város
     • Split - Belvárosában Kocsi Bérlés
     • Split - Le Meridien Lav Kocsi Bérlés
     • Split - Trstenik Kocsi Bérlés

     Split Autókölcsönzés és utazási információk

     Népszerű úticélok
     A (z) Split autóbérlés egyszerű. Megtudhatja, ki rendelkezik a legjobb árakkal a weboldalunkon. Egy autó önmagában vagy 6 főre járó utazás esetén mindig megtalálja a megfelelő bérleti autót.

     Bérleti biztosítás
     A leggyakrabban használt autóbérléshez egy standard ütközéses kármentesség (CDW) tartozik. Ez magában foglalja a bérelhető autó esetleges károsodását. A többlet / levonható összeg az az összeg, amelyért Ön felelős, de néha az autókölcsönzés további biztosításokat kínál a túlzott / levonható összeg csökkentése érdekében. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket annak megtekintéséhez, hogy mely biztosítások tartoznak és amelyek opcionálisak.

     A kor követelményei a (z) Split
     A gépkocsi bérlésének minimális életkora 21, de sok autókölcsönző cég fiatal gépkocsivezető díjat alkalmaz a 21 és 24 év közötti gépjárművezetők számára. A fiatal gépkocsivezetők többnyire bérelhetnek mini vagy kompakt autócsoportokat. A legnagyobb életkor az autókölcsönző cégtől függ. Ellenőrizze az életkorra vonatkozó részletes bérleti feltételeket.

     További vezető (k)
     A bérautót csak a főhajtómű vezetheti, de néha autókölcsönző társaságok további meghajtót kínálnak egy kis extra díj ellenében. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket, hogy megtudja, mennyi az extra díj. Ha további illesztőprogramot szeretne felvenni, az extra járművezetőnek jelen kell lennie az autó felszedésénél, mert meg kell mutatnia a járművezetői engedélyét is. Egyes korlátozások alkalmazhatók.

     Indulásra készen!
     Felkészülés a nyaralásra a (z) Split -ra? Ne felejtsd el foglalni a bérautót, ha nincs szállítása a repülőtérről a célállomásra. Számos autóbérlőt kínál a rendeltetési repülőtéren. Válassza ki az autóját, amely megfelel a kívánságainak, és kezdheti el a nyaralását!

     Autóbérlés

     Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Split autóbérlést átlagosan 9.55 22 minősítés alapján értékelték.

     Bejegyezte::
     Vállalat:

     Mr Robert
     CarTrawler

     Rentalcargroup szolgáltatás:

     FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

     5

     August 05, 2016

     Nagyszerű Tapasztalat

     Minden a tervek szerint ment, nincs probléma. amikor felvettem a kocsit, ingyenesen frissítettem egy bmw-t, mert az általam fenntartott autó nem volt elérhető !!!

     Bejegyezte::
     Vállalat:

     Mr kjell
     CarTrawler

     Rentalcargroup szolgáltatás:

     FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

     5

     July 16, 2016

     Jó Szolgáltatás

     A jó autó és a személyiség gyors és udvarias voltrna következő évben is bérelnek.

     Bejegyezte::
     Vállalat:

     Mr Leif Roald
     CarTrawler

     Rentalcargroup szolgáltatás:

     FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

     5

     July 15, 2016

     Nincs Kihívás.

     Minden rendben ment a bérléssel. mert az általam lefoglalt autótípus jelenleg nem volt elérhető, és ingyenes frissítést kaptam. extra biztosításra kaptam ajánlatot, de már megvettem az internetet, így nem volt nyomás arra, hogy bármilyen kiegészítő védelmet vásároljon a helyszínen. hüvelyk a nagy bérleti élményért!

     Bejegyezte::
     Vállalat:

     Ms Dora
     Sixts

     Rentalcargroup szolgáltatás:

     FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

     5

     July 01, 2016

     Több Alkalmazott

     20 ember volt a sorban, amikor megérkeztem, ezért vártam 1,5 órát, hogy megszerezzék az autómat. talán több ember lehet ezen nyári hónapokban?

     Bejegyezte::
     Vállalat:

     Mr Ian
     Sixts

     Rentalcargroup szolgáltatás:

     FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

     5

     June 07, 2016

     Autókölcsönzés Split - Vw Golf Tdi

     Egyszerű egyszerű gyűjtemény. udvarias személyzet. egyszerű leesés. az egyetlen ok, amiért csak 4/5-öt adtam, egyszerűen csak az alkalmazottakhoz próbálta meggyőzni, hogy benzint vásároljak tőlük a hagyományos állomások helyett, mondván, hogy legalább 10% -kal olcsóbb lesz! lett volna ...? nem tudom. ha igen, miért nem tájékoztat minket előre, hogy tájékozott döntést hozhassunk ahelyett, hogy úgy érzi, mintha kemény lenne eladni (bár azt mondom, nem tudom, hogy volt-e). csak kritika! egyébként, nagy, és határozottan ajánlja.

     A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák