Kocsi bérlés Pula

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

692 vélemény alapján

4.2 / 5

         

679 vélemény alapján

Pula Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Pula -ben Hasonlítsa össze a (z) Pula, Horvátország

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Pula, Horvátország városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Pula, Horvátország autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Pula autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Pula Horvátország Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Pula -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Pula - Repülőtér Kocsi Bérlés [PUY]
  Hotel Szállítás
  • Pula - Szálloda Szállítás Kocsi Bérlés
   Város
   • Pula-belváros - Kocsi Bérlés

    Pula Autókölcsönzés és utazási információk

    Elektronikus útdíjköteles eszközök a (z) Pula
    A fizetős utak nagyon gyakoriak sok országban. Készpénzt vagy hitelkártyát fizethet. Néha az autókölcsönző vállalatok elektronikus fizetős eszközöket kínálnak annak érdekében, hogy automatikusan elektronikus fizetéseket hajtsanak végre a hitelkártyájával. Ez egy nagyon egyszerű módja annak, hogy átadja a Toll Barrier-t. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és nézze meg, hogy ezt kínálják-e.

    Gyermekek és csecsemők
    Autókölcsönzés is kínál baba / gyermekülést / erősítőt. Fontos, hogy a baba / gyermek kényelmesen és biztonságosan utazhasson. Bérautót / gyermekülést kérhet, amikor felveszi a bérelhető autóját, és felárat számol fel. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti díjat az extra díj ellenében. Ne feledje, hogy a baba / gyermekülés / boosterek az autókölcsönző vállalatok elérhetőségének függvényei.

    Miért bérelhetnék autót?
    Autókölcsönzés lehet egy jó alternatíva, ha szüksége van egy autóra, ahol sok hely van, vagy ha egy kabriót szeretnél nyaralni. Kérjük, ellenőrizze honlapunkat a versenyképes bérleti díjakért, és olvassa el a részletes bérleti feltételeket.

    Egyirányú bérleti díj
    Lehetséges, hogy felveszi az autóját egy városban vagy egy repülőtéren, és leteszi egy másikban. Ezt egyirányú bérletnek nevezik. Csak akkor lehetséges, ha az autókölcsönző cég irodája van a pick up helyszínen és a leereszkedő helyen.Néha az egyszeri díj már szerepel a bérleti díjban. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és nézze meg, hogy van-e benne, vagy ha lehet ilyen utazást tenni.

    Országhatárok átlépése
    Az országhatárok átlépése nem mindig lehetséges. Ez nagyrészt a helyszíntől és az autókölcsönző cégtől függ. Mikor megengedett, többnyire felár ellenében vehető igénybe. Annak megállapításához, hogy mennyi az extra díj, kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket. Egyes országokban korlátozások vannak, vagy akár tilos a határt átlépni.

    Autóbérlés

    Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Pula autóbérlést átlagosan 9.78 9 minősítés alapján értékelték.

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mr Martin
    Sixts

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    5

    April 20, 2015

    Tökéletes!

    No comment

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mr Zdravko
    Croatia Oryx

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    4

    March 28, 2015

    No comment

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mrs Olga
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    5

    August 16, 2014

    Autókölcsönzés

    Még 40 percet kellett várnunk a szállodától a forgalmi dugók miatt, de a többiek nagyon profiak voltak, a képviselő barátságos és segítőkész volt. nincs külön díj a korai lemorzsolódáshoz, így ismét választjuk cégét és autóbérlési csoportját

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Mrs Oxana
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    5

    August 16, 2014

    Tökéletes Kiszolgálás

    No comment

    A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák