Kocsi bérlés Amszterdam

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

179 vélemény alapján

4.2 / 5

         

633 vélemény alapján

Amszterdam Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Amszterdam -ben Hasonlítsa össze a (z) Amszterdam, Hollandia

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Amszterdam, Hollandia városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Amszterdam, Hollandia autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Amszterdam autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Amszterdam Hollandia Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Amszterdam -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Amszterdam - Schiphol Repülőtér Kocsi Bérlés [AMS]
  Vasútállomás
  • Amszterdam - Centr. Train Station Kocsi Bérlés
   Város
   • Amsterdam - Amstel Business Park Kocsi Bérlés
   • Amsterdam - Belváros Kocsi Bérlés
   • Amsterdam - Westpoort Kocsi Bérlés
   • Amszterdam - Délkelet Kocsi Bérlés
   • Amszterdam - Nyugati Kocsi Bérlés
   • Közelében - Rai Amsterdam Zuid Kocsi Bérlés

   Amszterdam Autókölcsönzés és utazási információk

   Szüksége van egy kézzel foglalásra?
   Ha foglalás közben vagy tanácsadással baj van, bármikor kapcsolatba léphet velünk vagy élő csevegéssel. A foglalás során tanácsot adhatunk vagy segíthetünk Önnek. A telefonszámunk a honlapunkon található.

   Bérleti biztosítás
   A leggyakrabban használt autóbérléshez egy standard ütközéses kármentesség (CDW) tartozik. Ez magában foglalja a bérelhető autó esetleges károsodását. A többlet / levonható összeg az az összeg, amelyért Ön felelős, de néha az autókölcsönzés további biztosításokat kínál a túlzott / levonható összeg csökkentése érdekében. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket annak megtekintéséhez, hogy mely biztosítások tartoznak és amelyek opcionálisak.

   A kor követelményei a (z) Amszterdam
   A gépkocsi bérlésének minimális életkora 21, de sok autókölcsönző cég fiatal gépkocsivezető díjat alkalmaz a 21 és 24 év közötti gépjárművezetők számára. A fiatal gépkocsivezetők többnyire bérelhetnek mini vagy kompakt autócsoportokat. A legnagyobb életkor az autókölcsönző cégtől függ. Ellenőrizze az életkorra vonatkozó részletes bérleti feltételeket.

   Minden alkalommal autók
   Akár egy kis autóra vagy egy exkluzív autóra van szüksége; minden alkalomra bérelhető autókat bérelünk. Különféle autókat kínálunk weboldalunkon.Szüksége van egy baba / gyermekülésre / emlékeztetőre? Ellenőrizze a részletes bérleti díjakat az extra díj ellenében.A bérelt autó felszedésénél ne felejtsd el magaddal venni az utalványt.

   További vezető (k)
   A bérautót csak a főhajtómű vezetheti, de néha autókölcsönző társaságok további meghajtót kínálnak egy kis extra díj ellenében. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket, hogy megtudja, mennyi az extra díj. Ha további illesztőprogramot szeretne felvenni, az extra járművezetőnek jelen kell lennie az autó felszedésénél, mert meg kell mutatnia a járművezetői engedélyét is. Egyes korlátozások alkalmazhatók.

   Autóbérlés

   Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Amszterdam autóbérlést átlagosan 8.89 36 minősítés alapján értékelték.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   Köszönöm Minden Segítséget

   A személyzet, az autó és a hölgy navigátor biztonságos és élvezetes látogatást tett számunkra barátainknak és számos csodálatos helyszínnek hollandiában.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   4

   Visszacsatolás

   Deskservice ok. az autó rendben van. shuttle service ok. az egyetlen dolog a visszajelzés. rendeléskor nem találja a legfontosabb részleteket a visszaigazolásban (ár, ingyenes km). ezt követően még nincs számla! számlát igényel!

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   4

   Tapasztalat

   Hatékony és jó érték. ismét használni fogja.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   Minden kiváló. senki sem okoz problémát

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   Jobb Autó Volt, Mint Az Azonos áron Bérelt. Szép!

   No comment

   A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák