Kocsi bérlés Thessaloniki

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

179 vélemény alapján

4.2 / 5

         

633 vélemény alapján

Thessaloniki Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Thessaloniki -ben Hasonlítsa össze a (z) Thessaloniki, Görögország

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Thessaloniki, Görögország városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Thessaloniki, Görögország autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Thessaloniki autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Thessaloniki Görögország Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Thessaloniki -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Thessaloniki - Repülőtér Kocsi Bérlés [SKG]
  Vasútállomás
  • Thessaloniki - Train Station Kocsi Bérlés
   Hotel Szállítás
   • Thessaloniki - Hotel Kézbesítés Kocsi Bérlés
    Város
    • Szaloniki - Kikötője Kocsi Bérlés
    • Thessaloniki - Belváros Kocsi Bérlés
    • Thessaloniki - G.papandreou Street Kocsi Bérlés
    • Thessaloniki - Georgikis Scholis Kocsi Bérlés
    • Thessaloniki - Queen Olga Hotel Kocsi Bérlés
    • Thessaloniki - The Met Hotel Kocsi Bérlés

    Thessaloniki Autókölcsönzés és utazási információk

    Népszerű úticélok
    A (z) Thessaloniki autóbérlés egyszerű. Megtudhatja, ki rendelkezik a legjobb árakkal a weboldalunkon. Egy autó önmagában vagy 6 főre járó utazás esetén mindig megtalálja a megfelelő bérleti autót.

    Elektronikus útdíjköteles eszközök a (z) Thessaloniki
    A fizetős utak nagyon gyakoriak sok országban. Készpénzt vagy hitelkártyát fizethet. Néha az autókölcsönző vállalatok elektronikus fizetős eszközöket kínálnak annak érdekében, hogy automatikusan elektronikus fizetéseket hajtsanak végre a hitelkártyájával. Ez egy nagyon egyszerű módja annak, hogy átadja a Toll Barrier-t. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és nézze meg, hogy ezt kínálják-e.

    Kötelező dokumentumok bérlése egy autó
    Autókölcsönzéshez legalább 1 évig érvényes járművezetői engedélyt, érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet és hitelkártyát kell a fő vezető nevében kiadni. Egyes helyszínek egy nemzetközi vezetői engedélyt is igényelnek. A helyi rendőrségen vagy a forgalmi hivatalnál további információk találhatók a nemzetközi vezetői engedély beszerzéséről.

    Utazom az országomból, de nem tudom, hogyan érhetem el az úti célomat
    Az autókölcsönző társaságok néha GPS navigációt kínálnak a cél nélküli utazáshoz. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti díjat az extra díj ellenében. Ne feledje, hogy a GPS navigációs rendszerek az autókölcsönző cég elérhetőségétől függenek.

    Hol járhatok bérelt autóval
    Mindig szabadon közlekedhet bárhol, amennyit csak akar a bérelt kocsival mindaddig, amíg ragaszkodik a helyi közlekedési szabályokhoz. Legyen felelős vezető, és ne forduljon a bérelt autóhoz. Ez megakadályozhatja a kellemetlen meglepetéseket, mint a jegyek felgyorsulása, vagy akár a balesetek.Ne feledje, hogy nem minden bérlő cég engedélyezi, hogy autóikat komppal szállítsák. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és ellenőrizze, van-e korlátozás.

    Autóbérlés

    Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Thessaloniki autóbérlést átlagosan 9.33 6 minősítés alapján értékelték.

    Bejegyezte::
    Vállalat:

    Rentalcargroup szolgáltatás:

    FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

    5

    Minden Kielégítő

    Mindig nyugtalanul érzem magam, amikor béreltem autókat a korábbi rossz tapasztalatok miatt. kellemesen meglepett a szolgáltatás színvonala és az átláthatóság. minden jól ment. az autó nagyon jó volt. mindenképpen újra használni fogom a költségvetést, valamint a bérleti cargroupot.

    A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák