Kocsi bérlés Corsica

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

692 vélemény alapján

4.2 / 5

         

679 vélemény alapján

Corsica Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Corsica -ben Hasonlítsa össze a (z) Corsica, Franciaország

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Corsica, Franciaország városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Corsica, Franciaország autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Corsica autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Corsica Franciaország Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Corsica -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Ajaccio - Repülőtér Kocsi Bérlés [AJA]
 • Bastia - Repülőtér Kocsi Bérlés [BIA]
 • Calvi - Repülőtér Kocsi Bérlés [CLY]
 • Fekszik - A Figari Repülőtértől Kocsi Bérlés [FSC]
Város
 • Ajaccio - Kocsi Bérlés
 • Bastia - Kocsi Bérlés
 • Bonifacio - Kocsi Bérlés
 • Calvi - Belváros Kocsi Bérlés
 • Corte - Kocsi Bérlés
 • Ghisonaccia - Kocsi Bérlés
 • Ile - Rousse Kocsi Bérlés
 • Moriani - Kocsi Bérlés
 • Porticcio - Belváros Kocsi Bérlés
 • Porto - Vecchio Belváros Kocsi Bérlés
 • Propriano - Belváros Kocsi Bérlés

Népszerű autóbérlési helyek a (z) Franciaország

Corsica Autókölcsönzés és utazási információk

Egyirányú bérleti díj
Lehetséges, hogy felveszi az autóját egy városban vagy egy repülőtéren, és leteszi egy másikban. Ezt egyirányú bérletnek nevezik. Csak akkor lehetséges, ha az autókölcsönző cég irodája van a pick up helyszínen és a leereszkedő helyen.Néha az egyszeri díj már szerepel a bérleti díjban. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és nézze meg, hogy van-e benne, vagy ha lehet ilyen utazást tenni.

Szüksége van egy kézzel foglalásra?
Ha foglalás közben vagy tanácsadással baj van, bármikor kapcsolatba léphet velünk vagy élő csevegéssel. A foglalás során tanácsot adhatunk vagy segíthetünk Önnek. A telefonszámunk a honlapunkon található.

Hol lehet parkolni a bérelt autóval a (z) Corsica
Javasoljuk, hogy a bérelt autót biztonságos helyen, például egy garázsban parkolja le. Ez biztonságosabb Önnek és bérelt autójának. Néha lehetőség van arra, hogy parkoljon bérelt autóját a város szélén, vagy utazjon oda tömegközlekedéssel. Ezzel megtakaríthatja a belvárosban a parkolás költségeit.

Hol járhatok bérelt autóval
Mindig szabadon közlekedhet bárhol, amennyit csak akar a bérelt kocsival mindaddig, amíg ragaszkodik a helyi közlekedési szabályokhoz. Legyen felelős vezető, és ne forduljon a bérelt autóhoz. Ez megakadályozhatja a kellemetlen meglepetéseket, mint a jegyek felgyorsulása, vagy akár a balesetek.Ne feledje, hogy nem minden bérlő cég engedélyezi, hogy autóikat komppal szállítsák. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és ellenőrizze, van-e korlátozás.

Kötelező dokumentumok bérlése egy autó
Autókölcsönzéshez legalább 1 évig érvényes járművezetői engedélyt, érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet és hitelkártyát kell a fő vezető nevében kiadni. Egyes helyszínek egy nemzetközi vezetői engedélyt is igényelnek. A helyi rendőrségen vagy a forgalmi hivatalnál további információk találhatók a nemzetközi vezetői engedély beszerzéséről.

Autóbérlés

Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Corsica autóbérlést átlagosan 8.67 6 minősítés alapján értékelték.

Bejegyezte::
Vállalat:

Mr B.J.J.M.
Europcar

Rentalcargroup szolgáltatás:

FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

4

August 02, 2014

Autóbérlés Europcar

Az autó, amit kapott, teljesen új volt, és megfelelt az elvárásoknak. Élveztük élvezni korzikán.rnjavaslat az europecar javításához: nem sok személyes adat szükséges a regisztrációnál, így már eleve tudtak. ez csökkentheti a várakozási időt a repülőtéren, amikor felveszi az autót!

A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák