Kocsi bérlés Cape Town

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

179 vélemény alapján

4.2 / 5

         

633 vélemény alapján

Cape Town Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Cape Town -ben Hasonlítsa össze a (z) Cape Town, Dél-Afrika

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Cape Town, Dél-Afrika városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Cape Town, Dél-Afrika autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Cape Town autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Cape Town Dél-Afrika Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Cape Town -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Cape - Town Belföldi Repülőtér Kocsi Bérlés [CPT]
 • Cape - Town International Repülőtér Kocsi Bérlés [CPT]
Város
 • Cape - Town Bellville Kocsi Bérlés
 • Cape - Town Foreshore Kocsi Bérlés
 • Cape - Town Khayelitsha Kocsi Bérlés
 • Cape - Town Stellenbosch Kocsi Bérlés
 • Cape - Town Tengeri Kikötő Kocsi Bérlés
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Kocsi Bérlés
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Kocsi Bérlés
 • Capetown - Déli Nap Waterfront Kocsi Bérlés
 • Fokváros - Belvárosa Kocsi Bérlés
 • Rondebosch - Cape Town Kocsi Bérlés

Cape Town Autókölcsönzés és utazási információk

Felvehetem a bérleti díját a bérbeadás után?
A legtöbb helyszínen engedélyezhető, hogy az irodai órák után vegyen fel vagy lemondjon, de többnyire felár ellenében vehető igénybe. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket, hogy megtudja, mennyit pontosan az extra díj.

Miért bérelhetnék autót?
Autókölcsönzés lehet egy jó alternatíva, ha szüksége van egy autóra, ahol sok hely van, vagy ha egy kabriót szeretnél nyaralni. Kérjük, ellenőrizze honlapunkat a versenyképes bérleti díjakért, és olvassa el a részletes bérleti feltételeket.

A bérelt autó vezetése Cape Town
A (z) Cape Town autóbérlésének köszönhetően kényelmesen utazhat az úticélhoz.Ön nem függ semmilyen busz / vonat menetrend, ami azt jelenti, hogy lesz több időt tölteni az úti cél. Tekintse meg weboldalunkat a versenyautó bérleti díjairól.

Bérleti biztosítás
A leggyakrabban használt autóbérléshez egy standard ütközéses kármentesség (CDW) tartozik. Ez magában foglalja a bérelhető autó esetleges károsodását. A többlet / levonható összeg az az összeg, amelyért Ön felelős, de néha az autókölcsönzés további biztosításokat kínál a túlzott / levonható összeg csökkentése érdekében. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket annak megtekintéséhez, hogy mely biztosítások tartoznak és amelyek opcionálisak.

A szabadság vezetése, ahol akarsz
Autókölcsönzéskor szabadon vezetheti, ahol akar, amíg figyelembe veszi a helyi közlekedési szabályokat és törvényeket. Élvezze a tájat vagy a látványt, ahol a helyet a másikba a kívánt ütemtervben látja.

Autóbérlés

Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Cape Town autóbérlést átlagosan 9.00 6 minősítés alapján értékelték.

Bejegyezte::
Vállalat:

Mr Donald G
World Cars

Rentalcargroup szolgáltatás:

FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

4

January 09, 2016

Csalódást Kérek A Biztosítással

Az egyetlen csalódott dolog az volt, hogy kivettük a biztosítást, akkor azt mondták nekünk, hogy nem fedezték fel egy kis összeget, hogy követeljék, miért kell az egyik vegye ki autóbiztosítás

A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák