Kocsi bérlés Prága

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

692 vélemény alapján

4.2 / 5

         

679 vélemény alapján

Prága Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Prága -ben Hasonlítsa össze a (z) Prága, Csehország

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Prága, Csehország városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Prága, Csehország autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Prága autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Prága Csehország Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Prága -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Prágai - Repülőtér Kocsi Bérlés [PRG]
  Vasútállomás
  • Prága - Pályaudvar Kocsi Bérlés
   Város
   • Parizska - Prága Kocsi Bérlés
   • Prága - Hotel Kézbesítés Kocsi Bérlés
   • Prága-belváros - Kocsi Bérlés

   Prága Autókölcsönzés és utazási információk

   Fly és hajt
   Akár üzleti útra, akár szabadidõre utazik; a reptéren a bérleti díj megkezdését csak a repülőgép elhagyása után indíthatja. Minden főbb repülőtéren bérelhető autókat bérelünk. Ellenőrizze honlapunkat a legjobb áron.

   Felvehetem a bérleti díját a bérbeadás után?
   A legtöbb helyszínen engedélyezhető, hogy az irodai órák után vegyen fel vagy lemondjon, de többnyire felár ellenében vehető igénybe. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket, hogy megtudja, mennyit pontosan az extra díj.

   Utazom az országomból, de nem tudom, hogyan érhetem el az úti célomat
   Az autókölcsönző társaságok néha GPS navigációt kínálnak a cél nélküli utazáshoz. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti díjat az extra díj ellenében. Ne feledje, hogy a GPS navigációs rendszerek az autókölcsönző cég elérhetőségétől függenek.

   Legjobb autóbérleti díjak
   Rentalcargroup kínál olcsó bérleti díjak sok helyen. Az olcsó kisautóktól a minivánokig mindig van egy autó az Ön számára. Ellenőrizze honlapunkat a legjobb áron.

   További vezető (k)
   A bérautót csak a főhajtómű vezetheti, de néha autókölcsönző társaságok további meghajtót kínálnak egy kis extra díj ellenében. Tekintse meg részletes bérleti feltételeinket, hogy megtudja, mennyi az extra díj. Ha további illesztőprogramot szeretne felvenni, az extra járművezetőnek jelen kell lennie az autó felszedésénél, mert meg kell mutatnia a járművezetői engedélyét is. Egyes korlátozások alkalmazhatók.

   Autóbérlés

   Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Prága autóbérlést átlagosan 9.60 25 minősítés alapján értékelték.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Desmond
   Czech Republic Budget

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   June 14, 2016

   Nagy Autókölcsönző élmény Prágában

   Prágában 10 napig bérelt egy autót. az árnak igaza volt, és felajánlották az autó méretének ingyenes frissítését, mert a bérleti társaságnak nem volt olyan nagysága, amit béreltünk.rnmindent egy félelmetes tapasztalat.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Peter
   CarTrawler

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   June 07, 2016

   Nagyszerű - Nem Gond - Online Foglalás - Gyors Szerviz - Javasoljuk,

   Egy hétre költöztem gépkocsit kanadából a rent + -on, és meg kell mondanom, hogy a szolgáltatás kiváló volt. gyors, nincs probléma - ügyintéző angolul nem probléma. eredetileg lefoglalta a vw golfot, és felmentés nélkül felmentették a mondeo-ba, mivel akkoriban nem volt golf. az autó tiszta volt, majdnem új. nagyon boldog vagyok és biztosan ugyanazt az autókölcsönzőt használom a jövőben. Út!!!! további jó munkát !!!! számít.rnrnköszönöm. péter

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Martin
   Czech Republic Thrifty

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   May 22, 2016

   Kiváló Szolgáltatás

   A srácok nagyon hasznosak voltak velünk.rnrnnagyon köszönöm

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Stephen
   Czech Republic Thrifty

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   May 16, 2016

   Nagyszerű

   A járatom késett 1 óráig. a thrifty asztalnál a férfi bocsánatot kért tőlem, hogy várt néhány percre, és egy frissített járművet adott nekem. nagyon elégedett az autóval és a szolgáltatással. határozottan újra használni fogja őket.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Mr Adrie
   Sixts

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   May 15, 2016

   Nagyon Elégedett

   Késleltetett az online foglalás, így a normál árú autókat már megcsinálták miután rájövünk, hogy a buszok átutalása túl sokáig tartott, megpróbáltuk még egyszer az online bérlést ... és voila találtak egy smart-ot a sixts bérletéről, ami igazán jó üzlet volt, ami azonnal kész volt. minden rendben volt, az autó vadonatúj volt, és még csak nem is érezted, hogy egy smart-ben vezetsz. legközelebb biztosan újra használni fogjuk.

   A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák