Kocsi bérlés Tirana

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

692 vélemény alapján

4.2 / 5

         

679 vélemény alapján

Tirana Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Tirana -ben Hasonlítsa össze a (z) Tirana, Albánia

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Tirana, Albánia városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Tirana, Albánia autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Tirana autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Tirana Albánia Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Tirana -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Tiranai - Repülőtér Kocsi Bérlés [TIA]
  Város
  • Tirana - Hotel Hilton Inn Kocsi Bérlés
  • Tirana - Kocsi Bérlés

  Tirana Autókölcsönzés és utazási információk

  Hol járhatok bérelt autóval
  Mindig szabadon közlekedhet bárhol, amennyit csak akar a bérelt kocsival mindaddig, amíg ragaszkodik a helyi közlekedési szabályokhoz. Legyen felelős vezető, és ne forduljon a bérelt autóhoz. Ez megakadályozhatja a kellemetlen meglepetéseket, mint a jegyek felgyorsulása, vagy akár a balesetek.Ne feledje, hogy nem minden bérlő cég engedélyezi, hogy autóikat komppal szállítsák. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és ellenőrizze, van-e korlátozás.

  Nemzetközi egyirányú autókölcsönzés
  Néha lehetséges a nemzetközi egyirányú bérlet. Az országtól, a helyszíntől és a kölcsönző cégtől függ. Írja be a pick up és drop off helyét a honlapunkon. Ha az autókat bemutatják, lehetőség nyílik arra, hogy ezt a nemzetközi egyirányú utat csinálják.Kérjük, olvassa el a korlátozások részletes feltételeit és feltételeit, valamint az esetleges díjakat.

  Hol lehet parkolni a bérelt autóval a (z) Tirana
  Javasoljuk, hogy a bérelt autót biztonságos helyen, például egy garázsban parkolja le. Ez biztonságosabb Önnek és bérelt autójának. Néha lehetőség van arra, hogy parkoljon bérelt autóját a város szélén, vagy utazjon oda tömegközlekedéssel. Ezzel megtakaríthatja a belvárosban a parkolás költségeit.

  Nincs hitelkártya-díj a (z) Tirana
  A foglalást a foglalás után 7 napig törölheti. Ha a bérleti díj kevesebb, mint 7 nap alatt kezdődik, a bérlés megkezdése előtt legfeljebb 48 órával törölheti.Nem számolunk fel hitelkártyát vagy foglalási díjat.

  Felhasználási feltételek
  A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében kérjük, olvassa el a részletes bérleti feltételeket. A feltételek változhatnak az autókölcsönző vállalatok között.Tekintse meg honlapunkat a feltételekről

  Autóbérlés

  Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Tirana autóbérlést átlagosan 9.25 8 minősítés alapján értékelték.

  Bejegyezte::
  Vállalat:

  Mr Avraham
  surprice

  Rentalcargroup szolgáltatás:

  FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

  4

  July 13, 2015

  Nagyon Jó

  Nincsenek tapasztalataim más autókölcsönző vállalatokkal albániában, de azt mondhatom, hogy a surprice megfelel az elvárásainknak és a wellcome szolgáltatásnak a repülőtéren

  Bejegyezte::
  Vállalat:

  Mr Giovanni
  surprice

  Rentalcargroup szolgáltatás:

  FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

  5

  June 03, 2015

  A Legjobb ár és A Legjobb Udvariasság. Nagyon Nagyon Jó

  A legjobb ár és a legjobb udvariasság. nagyon nagyon jó!!!

  Bejegyezte::
  Vállalat:

  Mr Gazmen
  Enterprise

  Rentalcargroup szolgáltatás:

  FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

  4

  January 20, 2015

  Jó Benyomás

  Gyors és pontos szolgáltatás. gyorsan töltse fel a papírokat és a gyors feldolgozást, amikor visszaadtam az autót. határozottan ajánlanám a barátaimnak.

  A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák