Kocsi bérlés Tirana

Hol akar bérelni autóját?
 Különböző kikapcsolási hely vagy ország?
Érkezés:
Visszatérés:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

179 vélemény alapján

4.2 / 5

         

633 vélemény alapján

Tirana Kocsi bérlés

Autókölcsönzés a Tirana -ben Hasonlítsa össze a (z) Tirana, Albánia

A Rentalcargroup az összes autókölcsönző árajánlatot kínál az Tirana, Albánia városában. Miért költenek órákat órák alatt, miközben megmutatjuk Önnek a (z) Tirana, Albánia autókölcsönző vállalatok árait, flotta- és autóbérleti feltételeit.

Több mint 100 000 ember használja évente a szolgáltatásainkat, hogy időt és pénzt takarítson meg a következő autókölcsönzésre. Segítsen nekünk megállapodást találni a következő autókölcsönzésről, és nézze meg a magas ügyfélkategóriát: reviewcenter.com

{CLOSE} autókölcsönző összehasonlítás Az összes autókölcsönző ajánlatot kínálja a (z) Tirana autóbérlési ajánlatok árösszehasonlításában, de autóját áron választja. Autóbérlés, autókölcsönzés és flotta választása mellett dönt.

Tirana Albánia Autókölcsönző partnerek

Autókölcsönző helyek a Tirana -ben - Válassza ki a helyét az idézet mezőben

Repülőtér
 • Tiranai - Repülőtér Kocsi Bérlés [TIA]
  Hotel Szállítás
  • Tirana - Sheraton Hotel Italia Tér Kocsi Bérlés
   Város
   • Tirana - Hotel Hilton Inn Kocsi Bérlés
   • Tirana - Hotel Rogner Kocsi Bérlés
   • Tirana - Kocsi Bérlés

   Tirana Autókölcsönzés és utazási információk

   Hol járhatok bérelt autóval
   Mindig szabadon közlekedhet bárhol, amennyit csak akar a bérelt kocsival mindaddig, amíg ragaszkodik a helyi közlekedési szabályokhoz. Legyen felelős vezető, és ne forduljon a bérelt autóhoz. Ez megakadályozhatja a kellemetlen meglepetéseket, mint a jegyek felgyorsulása, vagy akár a balesetek.Ne feledje, hogy nem minden bérlő cég engedélyezi, hogy autóikat komppal szállítsák. Kérjük, ellenőrizze a részletes bérleti feltételeket, és ellenőrizze, van-e korlátozás.

   Nemzetközi egyirányú autókölcsönzés
   Néha lehetséges a nemzetközi egyirányú bérlet. Az országtól, a helyszíntől és a kölcsönző cégtől függ. Írja be a pick up és drop off helyét a honlapunkon. Ha az autókat bemutatják, lehetőség nyílik arra, hogy ezt a nemzetközi egyirányú utat csinálják.Kérjük, olvassa el a korlátozások részletes feltételeit és feltételeit, valamint az esetleges díjakat.

   Hol lehet parkolni a bérelt autóval a (z) Tirana
   Javasoljuk, hogy a bérelt autót biztonságos helyen, például egy garázsban parkolja le. Ez biztonságosabb Önnek és bérelt autójának. Néha lehetőség van arra, hogy parkoljon bérelt autóját a város szélén, vagy utazjon oda tömegközlekedéssel. Ezzel megtakaríthatja a belvárosban a parkolás költségeit.

   Nincs hitelkártya-díj a (z) Tirana
   A foglalást a foglalás után 7 napig törölheti. Ha a bérleti díj kevesebb, mint 7 nap alatt kezdődik, a bérlés megkezdése előtt legfeljebb 48 órával törölheti.Nem számolunk fel hitelkártyát vagy foglalási díjat.

   Felhasználási feltételek
   A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében kérjük, olvassa el a részletes bérleti feltételeket. A feltételek változhatnak az autókölcsönző vállalatok között.Tekintse meg honlapunkat a feltételekről

   Autóbérlés

   Lásd az utolsó 5 vevői értékelést. Ügyfeleink a (z) Tirana autóbérlést átlagosan 9.25 8 minősítés alapján értékelték.

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   4

   Nagyon Jó

   Nincsenek tapasztalataim más autókölcsönző vállalatokkal albániában, de azt mondhatom, hogy a surprice megfelel az elvárásainknak és a wellcome szolgáltatásnak a repülőtéren

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   5

   A Legjobb ár és A Legjobb Udvariasság. Nagyon Nagyon Jó

   A legjobb ár és a legjobb udvariasság. nagyon nagyon jó!!!

   Bejegyezte::
   Vállalat:

   Rentalcargroup szolgáltatás:

   FelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálatFelülvizsgálat

   4

   Jó Benyomás

   Gyors és pontos szolgáltatás. gyorsan töltse fel a papírokat és a gyors feldolgozást, amikor visszaadtam az autót. határozottan ajánlanám a barátaimnak.

   A Rentalcargroup.hu része az ECOMMERCE GROUP NV.-nek, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás széles termékválasztékkal. Holdingunk több országban támogató irodákkal rendelkezik a Holland Antillákban   Regisztrált üzleti hely: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Holland Antillák